Unifamiliar aïllat a Matadepera

Ubicació: Matadepera (Barcelona)

Any projecte: 2008

Superfície: 290 m2

Estat: Obra finalitzada

Habitatge de planta única. El disseny arquitectònic es centra en les necessitats de la propietària, que vol un habitatge de tres habitacions dobles i dos banys. Amb espai per al servei, al que es destina una habitació individual i un bany, prop de l'entrada a l'habitatge i en contacte directe amb el safareig i la cuina. La gran sala d'estar-menjador, també té accés directe a la biblioteca i a l'exterior.

L'habitatge està envoltat per un porxo que ocupa gairebé tot el seu perímetre. De manera que es connecta directament l'interior de l'habitatge amb la resta de la parcel·la degudament enjardinada.

myFlickr

Bifamiliar entre mitgeres a Terrassa

Ubicació: Terrassa (Barcelona)

Any projecte: 2004

Superfície: 200 m2

Estat: Obra finalitzada

Reforma interior i de façanes en edifici entre mitgeres. El resultat serà un habitatge distribuït en dues plantes. En la reforma es modifiquen completament tant les obertures de la façana del carrer, com les de l'interior.

L'habitatge es distribueix en una cuina-menjador, estudi i sala d'estar, tot en un espai diàfan de gran comoditat. La planta superior es distribueix en tres dormitoris dobles, un d'individual i dos banys, amb sortida a una petita terrassa.

myFlickr

Unifamiliar aïllat a Sant Joan les Fonts

Ubicació: Sant Joan les Fonts (Girona)

Any projecte: 2012

Superfície: 170 m2

Estat: En projecte

Es tracta d'una casa que es desenvolupa en planta baixa. Té unes vistes molt boniques a nord i a oest, on es troben alguns dels volcans de la Garrotxa. El terreny és relativament pla, una mica més baix que el carrer situat en la llinda oest de la parcel·la. Per no perdre visibilitat, la casa s'eleva fins a aquesta cota.

L'edifici està compost per dos volums de diferents materials. El més petit està ocupat pel garatge, mentre que el major, trencat al seu torn en dues altures, conté l'habitatge. La distribució interior és senzilla però eficient. Se separa la zona de dia i la de nit i s'aprofita al màxim l'espai reduint les zones de pas.

myFlickr

joomla компоненты