Interiorisme a un pis de Girona

Ubicació: L'Escala (Girona)

Any: 2012

Se'ns va encarregar el disseny d'una habitació al seu apartament d'estiu. La seva necessitat era crear una habitació funcional, polivalent, que pogués quedar molt recollida de dia a causa de les seves limitades dimensions, però al mateix temps, convertir-se en una habitació doble de nit. A més la seva idea era crear un espai càlid utilitzant un estil molt romàntic.

L'habitació té forma rectangular. En obres prèvies, la nostra clienta va decidir eliminar un armari de paret que hi havia en l'espai. Això ens ha donat amplària per trobar el lloc on posar el llit. Encara així, segueix sent estreta per poder situar un llit doble que sempre estigui obert. Per això el nostre disseny proposa un divan que, en determinades hores, converteixi l'habitació en un espai ampli de lectura, o bé, en un dormitori doble a la nit.

Atenent als gustos i necessitats de la propietària, hem triat el mobiliari de color blanc, de línia romàntica. Combinat amb un to espígol en la paret on recolza el divan i un espígol molt suau en la resta de parets, la qual cosa li donarà el toc càlid que buscàvem.

myFlickr

joomla компоненты

/