Interiorisme a un pis de Madrid

Ubicació: Madrid

Any: 2012

Se'ns va encarregar el disseny de quatre espais, tres d'ells amb mobiliari IKEA i un d'ells amb altres fabricants. Els espais són el bany, la cuina, un dormitori infantil i el rebedor.

El bany, actualment, és una mica petit i té una reculada en planta. En la nostra proposta és un espai acabat en colors clars perquè sembli més ampli. Els mobles triats són foscos per crear un contrast i el mirall és de grans dimensions per crear la il·lusió d'amplitud. No vam voler deixar de costat la necessitat de magatzematge del bany i ho concentrem en dos armaris, el del lavabo i el de la paret. Aprofitem que una de les parets tenia un recrescut a causa del shunt de ventilació, per crear unes fornícules decoratives i, de pas, encastar la cisterna del vàter. D'aquesta manera aconseguim regularitzar aquesta paret.

Quant a la cuina, va anar un petit repte perquè era molt irregular en planta. És un espai rectangular, allargat, que actualment només té una barra i li falta molt espai per guardar els utensilis propis de la cuina. Com és suficientment ampla, decidim treure-li més partit creant una barra paral·lela a l'existent. No vam voler canviar la zona d'aigües de lloc per simplificar l'obra i perquè és la solució més funcional. A l'hora de combinar els colors vam voler crear un espai alegre, buscant el canvi respecte a la cuina actual. Els mobles baixos seran de color vermell brillant i els alts blancs amb alguna vitrina amb cristall esmerilat.

L'habitació infantil, que actualment està pensada per a un nen petit, però que ja comença a necessitar un espai de disseny juvenil. Hem creat un espai divertit, però funcional, amb colors vius i mobles adaptats a les seves etapes de creixement. Per aquest motiu, malgrat haver col·locat un escriptori, hem triat també un banc que permet emmagatzemar en el seu interior al mateix temps que la tapa serveix com a taula petita. Hem alliberat l'espai central de l'habitació concentrant el magatzematge en el seu perímetre, així es pot instal·lar un llit auxiliar per a la visita d'un amiguet.

El rebedor és l'espai que no es volia distribuir amb *IKEA. Nosaltres hem escollit un color albergínia a la paret combinat amb mobiliari Kibuc de color blanc.

myFlickr

joomla компоненты

/