Concurs d'habitatge al carrer dels Sastres, 37 a Olot

Ubicació: Olot (Girona)

Any convocatòria: 2006

Concurs per a la construcció d'un bloc de cases a Olot (Girona). Amb una superfície construïda de 340 m2.

Es tracta d'un edifici de sis habitatges, dos per planta, amb una superfície útil aproximada de 60 m2. L'edifici dóna a dos carrers, la qual cosa dóna una longitud de façana de més o menys 36 metres, i una orientació nord-oest i sud-est.

El nucli d'accessos a l'edifici es va col·locar en la part central del solar, la qual cosa dividia la planta baixa en dos locals de dimensions similars. S'accedeix des del carrer Alt Maduixa i es tracta d'un espai il·luminat zenitalment. L'escala es va plantejar d'estructura metàl·lica i de petjada translúcida, permetent així l'entrada de llum en tot moment i una ventilació de l'espai d'escala. Aquesta escala dóna accés a tres plantes amb dos habitatges cadascuna.

myFlickr

joomla компоненты

/